Friday, 25 October 2013

Website Launching + Jubah Saree


Hai Hai Hai

Psb Collection lani dah ada website . So untuk sapa2 yg berminat nak order apa2 product dan item , boleh la jenguk2 ke website kak peah yg ni . 

 Tujuan guna website ni sbb sebelum ni bila guna hp utk order , kdg2 hp ada problem dan guna hp  ni tak sistematik sebenaqnya . Purchase history pon tak boleh nak detect . Bila dh guna website ni , alamat num fon semua ada dah . Takpayah nak type banyak kali tiap kali order . So , diharapkan lps ni adik2 kakak2 register lah kat website kak peah ni nah .

www.psbcollection.com

Dan sempena dah ada website ni , kak peah ada keluaqkan 1 design Jubah Saree yg manis gitu . 

JUBAH SAREE RANI













No comments:

Post a Comment