Friday, 12 July 2013

Projek X Lebaran by Qoma featuring Fatin Suhana and Peah

Salam Ramadhan semua ;)
Hari ni dah hari ketiga dah . sat ja kan . btw kak peah nak ucap terima kasih banyak2 kepada adik2 kakak2 yg sentiasa support peah dlm niaga online kecil2lan ni . sikit2 ni la yg dapat bantu yg besaq sebenaqnya . Dan juga terima kasih sebab faham kondusi peah yg masih lg student , tgh final exam , ada kerja part time shooting dgn boutique yg mnyebabkan kdg2 tu peah terlepas pandang pada beberapa benda . Di kesempatan ni jugak , peah nak memohon maaf anda ada yg kurang sepanjang ampa berurusan dgn peah.

btw sekarang ni pon kak peah tgh sibuk jugak dgn Projek X ni , tambah pulak dgn tggal lg saki baki paper final yg dh hujung2 dan juga persiapan utk majlis lepas raya . sangat tak menang tangan . tp alhamdulillah atas bantuan kawan2 dan org terdekat , sikit2 peah boleh handle .

okay ni nak share sikit beberapa gambaq shooting semalam uh utk 3 butik online .





kami start shoot dari pukul 10 malam sampai la ke pukul 5 pagi . sebab tu kdg2 msg dlm hp yg 019 3036605 peah respon lambat sikit . maaf nah . penat sikit ;)

No comments:

Post a Comment