Sunday, 9 June 2013

Jakarta!

JAKARTA? 

hehe last 2 weeks masa cuti yg seminggu uitm bg , peah dan adik + duan dgn adik dia pi jakarta seminggu okayy . seminggu yg sangat mcm2 dugaan tau uolls. tapi takpa la selamat dh sampai melesia ni.


Kami plan ke sana utk jumpa supplier ADHA dan sekali beli barang2 untuk mejlis nikah dlm lepas raya ni. hihi . So lps2 balik dari jakarta ni mmg stock ADHA kami ada banyak gila . dan tak risau dh pasai stock . kalau dak hari tu kelam kabut ja time stock sangkut ka lambat sampai dari supplier. yey! 


So sapa2 yg berminat nak order , tak kisah la dalam belian borong ataupon retail , noleh laa laju2 

# sms / whatsapp atau bbm peah nah - 019 3036605 <3

 ##nanti2 boleh like page baru psb nah . kita buat second account yg mmg utkADHA sahaja :)

 https://www.facebook.com/adhaasli


konon2 feeling rindu malaysia. tapi mmg rindu pon ;P




diskas nak tuju pi mana .





No comments:

Post a Comment