Wednesday, 26 June 2013

ROYAL KURUNG SOFEA by QOMA

Masih tercari2 raya ni nak pakai baju apa? ka tgh dok pening xtau nak pakai fesyen yg mcm mana?
well skrg ni QOMA BOUTIQUE ada buat pre order kurung moden yg tantekk angat . dgn harga yg best RM250 , ampa bleh dapat baju raya yg jahitannya bagus dan material kain dia sgt berkualiti. 

Kalau dipikiaq2 kan balik , kalau kita p beli kain + upah jahit + lace .. kdg2 harga boleh cecah lebih dari RM250 tauuuuu.

ok utk yg berminat nak order , boleh sms whatsapp kak peah nah . 019 3036605
detail ukuran boleh refer kat setiap gambaq.



Order Closed : 30 June 2013
Delivery Date : 7-15 July 2013

Pilihan Size :

XS : Bahu (14) Pinggang (24) Punggung (34) Dada (30) Panjang Tangan (21) Labuh Bahu ke Tumit (54)
S : Bahu (14) Pinggang (26) Punggung (36) Dada (32) Panjang Tangan (21) Labuh Bahu ke Tumit (54)
M : Bahu (14.5) Pinggang (28) Punggung (38) Dada (34) Panjang Tangan (21) Labuh Bahu ke Tumit (54)
L : Bahu (15) Pinggang (30) Punggung (40) Dada (36) Panjang Tangan (21.5) Labuh Bahu ke Tumit (54)
XL : Bahu (15.5) Pinggang (32) Punggung (42) Dada (38) Panjang Tangan (21.5) Labuh Bahu ke Tumit (54)
XXL : Bahu (16) Pinggang (34) Punggung (44) Dada (40) Panjang Tangan (21.5) Labuh Bahu ke Tumit (54)


Colour : Electric Blue
Material : Heavy Korea Lycra Gred AAA
Price : MYR250/each include postage

Colour : Mustard Yellow
Material : Heavy Korea Lycra Gred AAA
Price : MYR250/each include postage

Colour : Dusty Pink
Material : Heavy Korea Lycra Gred AAA
Price : MYR250/each include postage

Colour : Grey
Material : Heavy Korea Lycra Gred AAA
Price : MYR250/each include postage

Colour : Khaki brown
Material : Heavy Korea Lycra Gred AAA
Price : MYR250/each include postage

Colour : Fushia pink
Material : Heavy Korea Lycra Gred AAA
Price : MYR250/each include postage

Colour : Emerald Green
Material : Heavy Korea Lycra Gred AAA
Price : MYR250/each include postage
ni contoh yg kak peah pakai dgn kak ayu! cantikk kan .

No comments:

Post a Comment